Nyheter 2010

 • 31/12-2010. Et år er over som har inneholdt både sorg og glede.............. Det at Astrid døde så tragisk i sommer var tøft for mange av oss som var glade i henne, men livet må jo bare gå videre. Vi koser oss med valpene hun var så stolt av og det beste vi kan gjøre er å nyte livets små hverdagsgleder og ta vare på hverandre. Jeg vi få ønske alle et godt nytt år og håper å se dere på Polarhundklubben sine arrangementer og i andre sammenhenger i året som kommer.
 • 30/12-2010. Utstilling og valpeshow i Letohallen med 12 voksne og 6 valper påmeldt for dommer Antonio Di Lorenzo fra Italia. Vi reiste oppover med Charmy og Conny og det endte med at Charmy ble BIM-valp og Conny BIR-valp og Best I Gruppa for dommer Denis Kuzelj. Det var litt i underkant av 400 valper med, så det var flott !

 

 • 7/12-10. Jeg har kommet hjem igjen etter en drøy uke på tur til Los Angeles på Eukanuba World Challenge med Gitte på Kennel Cabaka i Danmark. En artig tur med mange inntrykk, trivelige folk og god mat. På den store konkurransen på søndag ble Gabe BIM og Robbie BIR og BIG2 så det var stor stas ! Gøy at to danske hunder som i tillegg er mor og sønn vant. Under er et bilde av de to og et av Robbie i den store finalen.

 

 • 5/12-10. NKK-Vestfold hadde valpeshow i Andebu. Cita var med og ble BIR, BIG1 og BIS1 !!! På dette valpeshowet har både Lille, Ruby og Aurora blitt BIS1 tidligere og Brita BIS2 så Rajuma-tispene holder tradisjonen ved like og det er jo artig. Rase og gruppedommer var Liv Muri Ramsjø og BIS-dommer var Rune Arvid Lysgård.

 

 • 26/11-10. Nordisk Vinnerutstilling på Lillestrøm med Tino Pehar som dommer og 39 påmeldte samojeder. Fra Kennel Rajuma var Eros og Aurora med denne gangen og Eros ble 2. beste hanne og Aurora 3. beste tispe så det klager vi ikke på. BIR/BIM kom fra Estland, vi gratulerer så mye !
 • 21/11-2010.  I dag var det Cita som var på valpeshow I Alna ridehall i Oslo. Conny og jeg var med som selskap og det var fin trening for de to små med alle hestene og alt det andre. Cita var eneste samojed og ble BIR-valp med flott kritikk og BIG2, slått av Dag Løken sin lille pomeranien som til slutt ble BIS1-valp. Noen bilder av Cita under her og på siden hennes.

 

 • 14/11-2010. Utstilling i Kongsberghallen. På lørdag jobbet jeg som skriver og på søndag stilte jeg ut Conny. Hun ble BIR-valp og BIG1 for dommer Svein Helgesen som ga henne en fantasktisk kritikk og til slutt ble hun Best In Show 2 for den canadiske dommeren Mike Macbeth !! Brita var også med på utstillingen og hun ble 2.beste tispe med CK.

 • 7/11-10. Denne helga har vært en skikkelig turhelg. Med barfrost og sol fra skyfri himmel var det flott å gå. På lørdag var det tur og dugnad på gapahuken i Finnelia med pøsegrilling og på søndag var det langtur med "real turmat" på menyen. Vi var 9 samojeder, 1 malamute og 6 tobente på tur i finværet. Dessverre hadde vi ikke med kamera så bilder ble det dårlig med.
 • 1/11-2010. I helga var det dobbeltutstilling i Letohallen. På lørdag deltok Cindy og Charmy på valpeshow med over 700 deltagere og Cindy ble BIM og Charmy BIR og BIG 1 ! På søndag reiste Tone-Lise og jeg innover og Conny ble BIM og Charmy ble  BIR igjen. Han ble også BIG3 ! Vi hadde glemt kamera, men jeg setter inn et "fjellbilde" av Conny og Charmy istedenfor + et av Charmy fra Trondheim....

 • 10/10-2010. Fire herlige dager høstferie på hytta er over. Sol fra skyfri himmel og ingen elgjegere (he-he) gjorde langhelga helt super. Dette var siste helga Charmy bodde hos oss før han flyttet til Busnes til Tone-Lise og Maar og "gjengen" der så vi koste nok litt ekstra med han. Vemodig at han har reist nå, men godt å vite at han får det helt supert i Busnes hos gode venner på to og fire. Bilder fra helga ligger  her

 

 • 2/10-2010. Norsk Polarhundklubb hadde utstilling i Granåsen i Trondheim. Tone-Lise og jeg tok turen oppover med Maar, Charmy og Conny. Langt å kjøre, men med finvær oppover benyttet vi sjansen til å stoppe og gå tur på Dovrefjell. Alle løp løse og koste seg i finværet. Vel oppe etter ca. 12 timer reise var alle rimelig lei av å kjøre bil (he-he). På utstillingsdagen (lørdag) var det sol fra skyfri himmel, men det blåste veldig. Ikke lett å ta bilder, men noen fikk vi da tatt.............. Conny ble BIM- valp, Charmy ble BIR og BIS1- valp og Maar ble BIR og BIS4, så vi klager ikke på resultatene heller. En kjempekoselig dag hvor vi ble kjent med noen nye mennesker og kvelden ble avsluttet med et flott foredag av Marit holm som har jobbet i flere år som veterinær på Grønland. Takk til utstillingskomiteen i midt-norge for et flott arrangement ! Bilder  her
 • 26/9-10. I går var valpene i C-kullet på sitt føste valpeshow. Det var mye å forholde seg til i starten, men etterhvert var det bare gøy. Tone-Lise viste Charmy for første gang og det gikk kjempefint, han viste seg som "en gud". Han var eneste hanne, men fikk flott kritikk og ble BIM. Cita og Conny gikk mot hverandre i tispeklassen og det var tydelig at dommeren likte begge to veldig godt. Conny trakk det lengste strået og vant med Cita på en god 2. plass. Dommeren spurte om alle tre var søsken og var tydelig imponert over bevegelser og anatomi og det er jo trivelig ! Conny ble BIR, BIG og til slutt BEST IN SHOW !! Bilder av dem ligger her, men dette av Conny får prege forsiden

 

 • 25/9-10. Etter nøye overveielse har Tone-Lise droppet planene om å flytte til Oslo og kommer da til å eie Charmy sammen med meg. Han flytter til Busnes til flokken der som han kjenner godt og det tror vi blir veldig bra med to "onkler" i Maar og Khan og to tobente som var veldig glade i Astrid og som kommer til å gi valpen hennes en flott fremtid !

 

 • 17.-19.09 Norsk Polarhundklubb hadde høstsamling på Nøsen på Golsfjellet. Vi hadde flere ulike aktiviteter som barmarksløp, "topptur", foredrag, agility og ikke minst sosialt samvær. Jeg tror folk koste seg og det var det viktigste. At været i tillegg viste seg fra sin gode side gjorde helga helt topp ! Bilder fra helga ligger blant annet her
 • 13/9-10. En fantastisk helg med sol fra skyfri himmel på hytta er over. Jeg fikk tatt noen nye fine bilder, mest av de to små. De ligger her .

 

 • 15/8-2010. Eldbjørg, Øyvind og jeg reiste på Norsk Vinnerutstilling på Bjerke. En koselig tur til tross for søle og liten plass både i og utenfor ringen. NKK vil nok få en del "pepper" for dette arrangementet. En naken Eros ble uplassert i championklassen. Ruby ble beste champion og så var det Lille sin tur. Plutselig når vi skulle i ringen haltet hun på det ene frambenet. Ikke noen antydning til halting før dette så vi lurte på om hun rett og slett hadde tråkket på en veps, men jeg kunne ikke se noe. Utrolig surt siden dommeren likte henne veldig godt. Vi fikk flere sjanser til å løpe, men hun "stakk" tydelig på det ene frambenet å dommeren endte med å gi henne HP i håp om at det skulle gå over så vi kunne bli med i BIS-veteran tror jeg. Egentlig burde hun jo ha fått KIP.............Hun hadde nok fått sin 6. NV-tittel ut fra det dommeren sa, men det endte jo da med at Ruby ble BIM og Norsk Vinner 10, så da kan vi jo ikke klage. Lille haltet fremdeles litt senere på dagen så vi reiste hjem, dagen etter var hun helt fin igjen............typisk  BIR, NV10 og også BIG1 ble Cabaka's Quinto of Gucci, vi gratulerer så mye !

 

 • 12/8-2010. Astrids samboer, Øyvind Fåne, vil gjerne takke alle hundevenner for mailer, meldinger, blomster og annen oppmerksomhet i forbindelse med sin kjære Astrids bortgang. Alle hilsner på Facebook, i gjestebøker etc har blitt videreformidlet og Øyvind ønsker å uttrykke hvor stor pris han setter på alle gode tanker. Det varmer i sorgen. Med tid og stunder vil både Øyvind, Aurora og Brita være en del av det aktive hundemiljøet igjen. Sorgen over å miste en elsket samboer og kjær venn tar tid å bearbeide. Øyvind ber derfor om forståelse for at han ikke orker å besvare alle henvendelser og kondolanser.

   

 • 10/8-2010. Charmy som skulle bo hos Astrid og Øyvind bor foreløpig hos meg etter Astrid sitt tragiske dødsfall. Jeg leter etter noen som bor i nærheten av Notodden som kan tenke seg å ha han på sameie med meg. Er du glad i turer i skog og mark, er over "middels interessert" i hund, gjerne vil bruke tid til å trene på ulike ting og være med på utstilling innimellom kan du gjerne ta kontakt. Se flere bilder her. Cille (som nå heter Cita) har flyttet til Eldbjørg, Jørn og onkel Eros og det føles veldig godt.
 • 14/7-2010. Vår alles kjære Astrid døde idag. Samboeren til Øyvind og "mammaen" til Yoshi, Aurora, Brita og valpene hun var så stolt av sovnet stille inn av kreft. Det føles bare helt meningsløst, urettferdig og tomt akkurat nå at snille,gode, livsglade og "hundegale" Astrid er borte. Hun og Øyvind hadde så mange planer for fremtiden og hun gledet seg til vi skulle holde hundekurs og gutta skulle være med som deltagere med våre valper. Hun skulle bli medeier i Kennel Rajuma og hun gledet seg så til å få jobbe videre med valpene fra sitt første kull. Astrid vil bli et kjempestort savn for mange, både familie og venner. Jeg tenker mye nå på alle samtalene vi hadde og hvor godt det var å føle det samholdet og grunnleggende tankene vi hadde felles rundt dette med hund. Vi kan bare ta med oss Astrid sitt gode vesen og all hundekunnskapen hennes videre i hjertene og prøve å leve opp til hennes standard. Kjære Astrid, du blir ALDRI glemt................

 

 

 • Tone Lise vil skrive et lengere innlegg om Astrid på hjemmesiden sin, se under nyheter her
 • Oppdaterte bilder av valpene vil hele tiden ligge her
 • 22/6-2010. Tone Lise og "gjengen" har lånt hytta vår på Frøystul en ukes tid og ser ut til å storkose seg............

 

 • 18/6-2010. I dag er vår kjære Rajumas Lille My 8 år og veteran, utrolig hvor fort tiden går !!! Rart å tenke på at hun som er så kjapp og aktiv er veteran nå. Denne helga reiser vi på verdensutstillingen i Danmark og stiller i veteran for første gang og det blir sikkert artig. Etter at Emma ble borte er jo Lille eldstemann og det en rar følelse........vi håper Lille og hennes to søstre får en lang, aktiv og lykkelig "pensjonisttilværelse", gratulerer så mye med dagen !!!!!

 

 • 31/5-2010. Vår kjære Emma ble dårlig og vi måtte ta den tunge veien til dyrlegen i dag. Vår første samojed er borte og det føles veldig tungt selv om vi vet at Emma hadde et godt og langt liv. Hun hadde unormalt vev i milt og lever og noe veske i buken som etterpå viste seg å være blod så da vet man at det var riktig å la henne slippe å lide. Selv om hun var litt dårlig til bens hadde hun frem til det siste stor livsglede og alle vi som kjente Emma vil aldri glemme den utrolig selvsikre, trygge og menneskekjære hunden hun var. En stor personlighet og oppdrager er borte. Takk for alt du har gitt oss kjære Emma. Hun ville blitt 12 år 10. juni............

Emma på fjellet høsten 2009

 

 • 24/5-2010. I dag hadde vi en flott tur fra Roheimheia til Maskat. Vi hadde aldri gått den turen tidligere så det er artig med nye ruter. Vi rakk akkurat tilbake til bilen før regnet kom ! Flere bilder her.

 

 • 17/5-2010. Vi hadde vårt eget 17. mai tog i skogen i år også. Turen gikk til Vipeto i Lisleheradmarka. Vi slapp regnvær og hadde en fin lang tur på over 5 timer. Deilig etter fødsel og nattevåk. Nå er det Astrid som har mesteparten av jobben, sånn er det å være "bestemor", jeg får bare kosen fra nå av (he-he). Noen bilder fra turen vår her.
 • 14/5-2010. Natt til torsdag kom valpene til Aurora, 3 stykker født før midnatt og 3 etter midnatt. Når hun endelig startet selve fødselen var alt over i løpet av 4 timer, men jeg skal si at hun brukte tid  på forberedelsen (he-he). Hun er bare ikke "helt etter boka" den damen der. Aurora var i flott form hele tiden og spiste selv når hun hadde press-veer, men vi tobente er litt slitne etter lite søvn 2-3 netter .......2 hanner og 4 tisper så dagens lys, men dessverre døde den minste hannen i dag. Naturen føles litt brutal akkurat nå, men vi får kose oss med de 5 flotte valpene som er igjen, de er fulle av fart og livsgnist. Noen flere bilder her

 

 • 9/5-2010. I går hadde Tone-Lise og jeg en flott tur på Fjellstufjell ! En del snø noen steder fortsatt så vi måtte gå litt på truger, nå var det ikke skareføre lenger. Vi var ute i drøye 5 timer og både to-og firbente storkoste seg. Under er det Tone Lise og Maar  + Ruby. Flere bilder fra turen ser du her

 

 • 4/5-2010. Var på besøk hos Aurora og Brita i dag. Aurora har en søt liten mage nå 10 dager før termin, det blir spennende å se hvor mange valper det blir. Bilder er lagt inn på egen side for Aurora og Brita 
 • 3/5-2010. Polarhundklubben sitt årsmøte og utstilling på Viubråtan er over. Ei trivelig helg, til tross for "drittvær" på utstillingsdagen. Brita ble 4. BTK, Lille ble 2. BTK og Ruby ble 1.BTK, BIR og 3. BIS. Takk til Tone-Lise for flott "handling" ! Årsmøtet gikk greit med hjelp fra Eivind Mjærum som ordstyrer. På søndag hadde det nye styret og avdelingsstyrene møte før hjemreise. Stemningsbilder fra utstillinga her.

BIR og BIM samojed og så 3 "blad" Rajuma, Lille, Ruby og Brita som ble 2., 1. og 4. beste tispe.

 

 • 26/4-2010. Magen til Aurora vokser og alt står bra til, nå er det bare ca. 3 uker igjen av ventetiden !
 • 26/4-2010. En ny epoke i livet har startet for meg. Etter 16 år i samme selskap som økonomiansvarlig og ca. de siste ti som økonomidirektør bestemte jeg meg i høst for at det var på tide å se om livet har mer å by på enn rapportering til Paris og en alt for travel hverdag. Etter 6 måneders oppsigelsestid hadde jeg min siste vanlige arbeidsdag 31/3, men har jobbet en del frem til i dag. Nå regner jeg med at etterfølgeren min klarer seg selv og at jeg får dagene til egen disposisjon. Jeg skal ha "fri" 6-12 måneder og så får vi se hva tiden bringer etter det. Jeg har sagt ja til å stille til valg som leder i Polarhundklubben i et år. Valget skjer på årsmøtet på Viubråtan 1. mai og jeg håper at mange kommer både på utstilling og valg denne dagen. Viktig at folk nå engasjerer seg og er positive hvis vi skal få til noe bra. Jeg skal i alle fall gjøre mitt beste !
 • 24/4-2010. Vårens første tur til Fjellstufjell. Mye snø igjen, men fint skareføre så vi kunne gå på beina ! Flere bilder her.

 

 • Mari hadde tatt noen koselige bilder når vi var i Finnelia på tur, under her er et flott bilde av Ruby, flere bilder her. fotograf på alle bildene er Mari Nymoen.

 

 • 18/4-2010. En flott men vindfull helg er over. Deilig å kunne gå på barmark på tur igjen så vi har bare kost oss med lange turer sammen med Mari og Oddvar + firbente. Eros har også vært her i helga og det er jo bare hyggelig, han er en av "flokken". I dag hadde vi både snø, vind, sol og stille vær på tur, det var helt pussig hvor fort det endret seg. Skikkelig vårvær.
 • 18/4-2010. På onsdag var Tone-Lise og jeg på besøk hos Astrid og feiret at det blir valper. Aurora måtte jo få en liten gave og hun gikk stolt rundt og bar på det grønne "suttedyret" hun fikk hele kvelden. Brita skulle ikke får det (he-he) Valpekassen som jeg hadde med ble nøye sjekket opp, kanskje de kjente igjen lukta, ikke vet jeg, men spennende var det i alle fall. En trivelig kveld med masse prat og latter.
 • 12/4-2010. Aurora var til ultralyd og de så 5 valper på samme bilde så da er det nok en "god gjeng", hurra !!!!
 • 5/4-2010. Aurora vil helst sove og spise om dagen og det tyder jo bra.........vi tar ultralyd 12/4 for å være sikre på om det blir valper, det blir spennende !
 • 5/4-2010. Hjemme igjen fra påsketur til hytta. Vi reiste oppover torsdag morgen og kom hjem i ettermiddag. Til tross for stort sett gråvær og en del vind hadde vi masse flotte turer, skiføret var kjempebra på smørefrie ski. Skare under og 10-15 cm. nysnø oppå, vi kunne gå der vi ville. Eldbjørg, Jørn og Eros var også med på tur og på bildet under er det Ruby og Eros som drar bestemor Emma i pulken på tur. Hun elsker å sitte der å titte på alt og alle og man må jo få være med på tur selv om man ikke orker like mye lenger..............flere bilder her

 

 • 30/3-2010. I dag hadde Eldbjørg og jeg en flott trugetur på skareføret. Deilig at det var frost i natt så man kunne gå hvor man ville. Hundene storkoste seg også, det har vært mange turer på opptråkka løyper i det siste så de koste seg i "ukjent terreng". Litt vanskelig har det vært med skogsturer de siste par ukene, for mye snø til å gå på beina, dårlig skiføre og faktisk så bløtt at vi må gå i "løypene" på truger også. På torsdag reiser vi til fjells, bedre med snø enn regnvær. Riktig god påske alle sammen !
 • Bilder fra parring i Danmark her
 • 17/3-2010. Da er Danmarksturen for å parre Aurora over og alt gikk etter planen ! Etter tre parringer må vi nå bare vente i ca. 4 uker før vi tar ultralyd og håpe at det blir mange søte små. Vi hadde en flott tur og i tillegg til parringene hos Jagger var vi på besøk hos kennel Cabaka og tittet på alle valpene der, de var jo bare så søte. Litt unge enda til å se bevegelser og personlighet, men for en herlig gjeng. Bilder fra turen kommer til helga. 
 • 7/3-2010. Endelig ei helg med flott vær ! I går var vi på Lifjell og fikk oss en skikkelig skitur. Vi "byttet" Emma mot Eros og dro på tur med Mari og Oddvar, Cox, Bamse, Lille, Ruby og Eros. Jørn er helt "av" i ryggen så pensjonisttur med Emma passet best for han og Eldbjørg. Vi gikk fra Myrgvarv på Lifjell til Sonstul og Hollane og tilbake og det er drøye 3 mil så både to og firbente var fornøyde. Det var litt tungt for hundene for løypene var helt nypreparerte og litt løse og såpass kaldt at det var litt trått skiføre for oss så vi ble slitne alle sammen, men for en flott tur på en fantastisk dag i fjellet !!! I dag var vi på trugetur i Finnelia med samme gjengen og det var i grunnen akkurat passe etter langturen i går. Noen flere bilder her

 

 • 7/3-2010. Søsteren til Lille, Lune Tina har vært i pensjon hos Tone-Lise i 14 dager og hun har tatt noen flotte bilder av "gjengen". Ser ut som de storkoste seg sammen, bildene under er av Khan og Tina og Tina alene, se link med flere bilder på hjemmesiden til Tone-Lise her: 

 

 • 7/3-2010. Har fått noen herlige bilder av Brita og Aurora, de kommer her:

 

 • 1/3-2010. ENDELIG ser det ut som Aurora har fått løpetid, så om et par uker går turen til Danmark og forhåpentligvis parring !!!
 • 28/2-2010. Ei ukes vinterferie. Vi reiste opp på hytta onsdag morgen og koste oss der til i dag. Det var skikkelig vintervær med snø og vind, men vi hadde nå fine turer likevel selv om kosen med pauser i sola uteble. Det ble dårlig med bilder i all snøen, men vi tok nå noen utenfor hytta. Kameraet liker dårlig når det faller hvitt hele tiden (he-he). Kjempehaugen etter takmåkinga ble favorittstedet utenfor hytta, med god utsikt ! Noen flere bilder her

 

 • 21/2-10. NKK-utstilling i Bø i dag, nesten "hjemmebane" for oss med 17 påmeldte samojeder for dommer Marianne Baden fra Danmark. Eros var først ut og ble beste champion og til slutt beste hannhund. Så var det tispenes tur og mor og datter stilte begge i championklassen. Aurora ble 2. beste champion og 2BTK og Lille ble beste champion og 1BTK. Mor og sønn stilte i BIR og BIM og etter lang grubling fra dommerens side trakk Lille det lengste strået og ble BIR og Eros ble BIM, hun likte tydeligvis begge veldig godt. Lille ble også trukket ut i finalen i grupperingen, men ble ikke plassert der. Vi gratulerer også Eros sin datter Tara fra Kennel Polarhiet som fikk cert og 3BTK og ble NUCH ! Vi fikk ikke tatt noen bilder i dag, men jeg synes dette bildet fra når Eros var bare 1 år gammelt er så koselig så jeg setter inn det, så mye har de faktisk ikke forandret seg heller.................

 

 • 14/2-2010. Dette har vært en travel uke med både 50-årsdag for "gubben" og flytting for svigermor, men hundene må jo likevel få sin daglige skosgtur. Forrige helg var vi på skitur med kamera på lørdagen i finværet, så noen få bilder fikk vi nå tatt. Nå kan man jo stå på ski og gå på truger akkurat som man vil og det er kjempedeilig, vi storkoser oss. Eros som "soler seg" seg på tur under og noen flere bilder fra forrige helg her

 

 • 14/2-2010. Aurora var på utstilling i går og ble 2. beste tispe. Bowie var også på utstilling på vestlandet og ble BIR og BIG3, vi gratulerer !
 • 1/2-2010. Vi koste oss med skiturer i det fine vinterværet i helga, mens Aurora & co. var på dobbeltutstilling på Exporama i Lillestrøm. På lørdag ble Aurora BIM for Arne Foss og på søndag ble hun BIR for Vigdis Nymark og 2. Best i Gruppa for Birgitta Svarstad !
 • 26/1-10.I kveld har vi hatt koselig besøk av Tone-Lise og Maar. Geir og Jørn + Ruby, Lille, Eros og Maar var på skitur mens jeg og Tone-Lise tuslet kveldstur med Emmas, spiste kveldsmat og skravla. Geir var tydelig imponert over Maar som trekkhund, artig og se hvor like han og Eros er på det området. Full fart fremover !! Maar stoppet ikke for å tisse engang før de hadde pause............de to gutta kan nok bli litt av et tospann .(he-he)
 • 24/1-10. Mange fine turer om dagen i det flotte vinterværet. I går var vi på skitur og i dag var det trugetur i Finnelia med hele gjengen, Eldbjørg, Jørn, Mari, Oddvar, jeg og Geir + firbente selvfølgelig. Mari var snill og sendte meg bilder..........se flere her

 

 

 

 • 20/1-10. Eros har fått en ny kompis, en liten "brunbjørn" som heter Sayo (han er en finsk lapphund) og barnslig som Eros er storkoste de seg sammen.

 

 

 

 

 • 17/1. Aurora var på utstilling i Letohallen for dommer Boo Lundstrøm fra Sverige. Han var tydelig facinert av Aurora og bevegelsene hennes, men Astrid fikk kjeft for å ha ødelagt pelsen hennes fordi hun var nybadet (he-he). Sånn får det jo bare være hvis man skal ha hvit samojed på utstilling og bruker dem mye i hverdagen. Hun ble til slutt BIM.
 • 17/1-2010. Vi har hatt mange fine turer i det flotte vinterværet i 2010. I dag var jeg og "tuppene" på skitur med Mari, Oddvar, Bamse og Cox. Geir var hjemme med tannpine, så han fikk tusle tur med Emma. Flott føre i dag, men for noen vanvittige bakker vi kom i. Det ble litt med "livet som innsats" i ny løype i dag, men moro var det ! Flere bilder her

Nyheter 2009

Nyheter 2008 og tidligere