VALPER SOMMEREN 2017
NUCH NV-16, EUJW-15, NJV15 Rajumas Goa Of Billie reg.nr. NO47266/14 (HD:A)
Goa og Frenchy venter valper ca. 6. juni. Hun er ei kompakt tispe med flotte effektive bevegelser og hun elsker å være med på alt av aktiviteter. Kvikk, glad og trygg, morsom å jobbe med og elsker å være med å bruke kroppen ute i naturen. Hun ble Norsk Vinner og BIM nå i 2016 og europeisk og norsk juniorvinner året før.
 
INT N HR UCH French-Touch De Sanna Gourska , reg.nr. LOF5SAM9282, (HD:A)
 
Frency er en høyreist hanne på 60 cm. med flotte bevegelser og et herlig gemytt. Han bodde her en snau uke når vi paret og både to og firbente likte godt denne sjarmøren som første kvelden la seg godt tilrette i armkroken i senga (he-he). Han er også en god brukshund, så ja-takk begge deler sier jeg. Mer informasjon om Frenchy finner du her. Kullet fyller selvfølgelig Norsk Polarhundklubb sine avlskrav.
 
Jeg er alltid på utkikk etter de rette menneskene å ha hannhunder på sameie med i nærheten av Kongsberg. Dere må være aktive friluftsfolk som er over middels interessert i hund og trening med hund. Dere må også synes at det er gøy å være med på utstilling innimellom. Høres dette ut som noe for deg/dere så ta kontakt når vi planlegger neste kull.
Valpebilder vil legges ut på facebook med jevne mellomrom når de små melder sin ankomst..... 
 
VALPER SOMMEREN 2016
Vi har fått valper mellom Rajumas Diva og Cabaka's Play To Win (Player) 12.06.2016
 
Valpebilder vil legges ut på facebook med jevne mellomrom.....
 
NUCH Rajumas Diva (NO34106/12)
Diva bor på her på Kongsberg og jeg har vært så heldig å få låne henne til å ha et kull. Hun er ei trygg og omgjengelig tispe som liker å bruke både hode og kropp. Hun har flotte bevegelser med meget bra fraspark. Litt kreativ men veldig blid og morsom å jobbe med. Hun har vært med oss på utstilling noen ganger og har gjort det veldig bra der, første gangen hun ble med Øyvind på utstilling ble hun BIS og det var jo kjempestas. Hun var med meg på Polarhundklubbens hovedutstilling nå i mai og da ble hun 2. beste tispe med Cert og dermed NUCH, bare slått av søster Daisy som ble BIS1.
DKCH DV-14 Cabaka's Play To Win (DK14971/12)
Player er en flott hund utseendemessig med effektive og parallelle bevegelser. Han er utstillingschampion og ble Dansk Vinner i 2014 men det viktigste er at han er en trygg og nysgjerrig hannhund som er rolig inne men glad i å være i aktivitet ute. Han er kjærlig og sosial og oppfører seg fint rundt andre hannhunder. Jeg tror disse to hundene kan utfylle hverandre meget bra og gi flotte valper. Turen går til Dammark igjen så satser vi på et bra resultat! Kullet fyller selvfølgelig Norsk Polarhundklubb sine avlskrav.
 
 

Du kan forvente av meg som oppdretter at:

- jeg har gjort mitt beste for å finne egnede avlsdyr
- jeg vil gjøre min jobb når det gjelder å sosialisere valpene på dyr, mennesker og miljø
- jeg vil hjelpe deg så godt jeg kan hvis du lurer på noe

Jeg forventer av deg som valpekjøper at:
- du betrakter hunden som en del av familien og at den får være med dere på det meste
- at du har tid og kjærlighet å gi og at du ønsker å bruke mye tid på et firbent familiemedlem
- at du er et friluftsmenneske som er over middels interessert i turer i skog og mark eller andre aktiviteter
 
 
 
 
VALPER SOMMEREN 2014
Valpene til Conny og Billie ble født 5. juni. 5 Hanner og 3 tisper så dagens lys, alle virker friske og fine.Bilder av valpene vil hele tiden ligge her. Alle valpene er lovet bort.

   
INT NORDUCH NUCH DKUCH FINUCH NV12 SV12 Rajumas Conny  LUXJCH,DKJV12,NordJV12,JVV13,HUJCH,DHJCH DKUCH Cabaka's Kiss The Rain (A)
Conny har mange utstillingstitler og det er gøy, men det viktigste er likevel hennes milde søte vesen, gode helse og gode egenskaper som trekk og brukshund. Hun har ikke de lengste bena, men det går virkelig unna når hun trekker på ski eller foran sykkel likevel, hun vil helst være først hele tiden og har meget effektive bevegelser. Billie er en herlig ung hanne som ligner sin halvsøster Daisy på mange måter. Han har det samme blide gemyttet og er full av arbeidsglede og iver. Jeg liker veldig godt lynnet hans og håper tror at dette vil bli en super kombinasjon på alle måter. De to utfyller hverandre meget bra tror jeg og bør kunne gi samojeder med meget gode bevegelser og flott utseende i tillegg til et herlig gemytt.
VALPENES STAMTAVLE
 
 
Vi har paret Conny med "Cruise" og fikk valper 5. april 2013
Det ble bare to valper dessverre, en hanne og ei tispe så vi måtte skuffe mange som ønsket seg valp, men vi får håpe de to blir flotte representanter for rasen. Bilder av valpene her
INT NORDUCH NUCH DKUCH FINUCH NV12 SV12 Rajumas Conny USCH DKUCH NUCH White Magic's All The Right Moves (Cruise)
Conny har i løpet av 2012 fått 4 titler. På sin 2-årsdag ble hun både Norsk, Dansk, Nordisk og Norsk utstillingschampion. Hun har også kvalifisert seg til å bli internasjonal utstillingschampion, men vi venter på godjenning fra FCI på tittelen. Hun ble også både Norsk og Svensk Vinner i 2012. Det er gøy med titler, men det viktigste er likevel hennes milde søte vesen, gode helse og gode egenskaper som trekk og brukshund. Hun har ikke de lengste bena, men det går virkelig unna når hun trekker på ski eller foran sykkel likevel, hun vil helst være først hele tiden og har meget effektive bevegelser. Cruise traff jeg når han og Gitte var på NKK-utstilling på Bjerke i 2012 og bodde hos oss et par dager. Han hadde en utrolig flott personlighet. Trygg og fin, med et harmonisk og vakkert utseende til tross for at han er stor. Helt avbalansert i forhold til andre hanner og høflig og søt med alle tispene her hjemme. Han bor til vanlig i USA, men er nå på besøk hos Kennel Cabaka i Danmark. Det ble dårlig med bilder når vi paret, vi hadde alt fra regn, snø og haglvær, men alt gikk fint så nå gjenstår det bare og vente å se hvor mange "småtroll" som kommer. Vi gleder oss !
VALPENES STAMTAVLE
 
 
VALPER FØDT 23/1-2012:
 
Bilder fra Danmarkstur her:
Bilder av valpene her:
NUCH JWW08 Rajumas Aurora USCH DKUCH NUCH Polar Mist All The Right Stuff (Kenai)
Aurora er datteren til Lille og ligner nok på mange måter på sin mamma. Hun er ei tispe med stor personlighet som elsker å være med å jobbe uansett hva det gjelder og i utstillingsringen har hun gjort det utrolig bra. En dommer skrev om henne at hun er "ultrafeminin" og det er nok en god beskrivelse. "Kenai " er en stor, kraftig hannhund med flotte bevegelser og en trivelig personlighet. Han er full av energi og vi håper at dette kan gi arbeidsvillige flotte representanter for rasen. "Kenai" kommer fra et kull med to valper der begge er HD-røntgetfri for HD og øyelyst uten anmerkning.

VALPENES STAMTAVLE

 
 
 
SPENNENDE KOMBINASJON FØDT 12. MAI 2010:
 
Bilder av valpene her: (bilder)
NUCH JWW08 Rajumas Aurora Vanderbilt's Shine A Light ("Jagger")
Aurora er datteren til Lille og ligner nok på mange måter på sin mamma. Hun er ei tispe med stor personlighet som elsker å være med å jobbe uansett hva det gjelder og i utstillingsringen har hun gjort det utrolig bra. En dommer skrev om henne at hun er "ultrafeminin" og det er nok en god beskrivelse. "Jagger" er en kjempetrivelig og velbygd hanne med både canadiske og europeiske linjer bak seg og vi tror at dette blir en meget spennende kombinasjon med to relativt typelike individer og litt linjeavl. "Jagger" kommer fra et kull med to valper der begge er HD-røntget med A-hofter og øyelyst uten anmerkning.

VALPENES STAMTAVLE

VALPER SOMMEREN 2008

Valper født 27/6-08, 4 hanner og 2 tisper(valpebilder)

 Bilder fra Danmarksturen her: (bilder)

NUCH Rajumas Foxy Ruby Vanderbilt's Joe Cool
Opprinnelig hadde jeg satt opp Calles bror Easy som pappa til Kennel Rajumas neste kull, men for å gjøre det mer spennende avlsmessig har jeg bestemt meg for å bytte far. Joe er en ung hanne fra kennel Vanderbilt's i Canada som bor hos Kennel Cabaka i Danmark i en periode. Han er meget velbygd, med flotte bevegelser og en meget god front, han er også vennlig og omgjengelig både med to-og firbente. Noen flere bilder av Joe her (Joe)

VALPENES STAMTAVLE

*************************************************************************************************

6 hanner og 1 tispe født 24/4-07.

INT.NORDuch,NV04-05-06, SV04-05-06, NordV06 Rajumas Lille My    Cabaka's Eagle of Warpaint (Calle)

Valpebilder 2007 

VALPENES STAMTAVLE

Valpebilder 2005 

8 valper født 19/4-2005 (6 hanner og 2 tisper). 

NUCH NV04-SV04 Rajumas Lille My

Cabaka's Aramis Snowstorm

VALPENES STAMTAVLE