GLENNA 2004, BESTE SAMOJED SAMMENLAGT UTSTILLING OG LØP

 

NUCH NV04-SV04 Rajumas Lille My

(Dragvikens Because I love You (Emma) x INT NORD AUCH NORDV01, KBHV01 Power Ranger McCoy of Karasea)

 

2004 har vært et fantastisk utstillingsår for Lille og meg. Hun har vunnet de fleste utstillingene vi har vært med på i år, med 7 CACIB i løpet av det siste året. Hun ble også BIR og BIS2 på Norsk Polarhundklubb sin hovedutstilling på Harestua og BIR og BIS på Glenna. Vi har også vært to turer i Danmark hvor hun begge gangene har blitt 2. beste tispe med CK i vinnerklassen, så vi mangler fortsatt det danske championatet. Vi avrundet utstillingsåret med å reise til Stora Stockholm hvor det var 49 påmeldte samojeder og totalt over 7000 hunder med. Lille ble BIR og fikk tittelen Svensk Vinner. Hun ble også 5BIG av over 40 raser i gruppe 5, så det var en stor dag !

Vi har også deltatt i noen løp. Det første var to-dagersløpet på Glenna i mars hvor vi ble nr.7. Vi var også med på et barmarksløp i Oslo hvor vi ble nr. 6.

Lille er en glad og sosial  hund med en stor personlighet. Hun elsker å være på tur og springe løs i skogen. Ellers drar hun både trehjuling og pulk og trives med det også. Hun er med som kontorassistent på jobben hver dag og sjarmerer alle !

 

Hilsen Gro Moe-Gumø