Om Lille

Rajumas Lille My er datteren til Emma, og hun er vår lille "utstillingsstjerne". Hun gjorde det utrolig bra som valp. På 6 valpeshow har hun 5 x BIS (Best in Show) og 1 x BIG2. Hun har gjort det meget bra som voksen også og er vel pr. i dag Norges høyest titulerte samojed. Hun er våken, kvikk og spenstig. Hun elsker å springe, og på våre daglige turer springer hun stort sett kontinuerlig i 1-2 timer når det ikke er båndtvang. Hun vil hele tiden være først, og blir nesten hysterisk hvis hun må gå i bånd bakerst. Hun er en brukbar trekkhund både foran sykkel og på ski selv om hun liker seg best når vi ikke går løp, da skal hun helst vente på resten av treningsgjengen (he, he). Vi klarte nå i alle fall trekkhundtesten og det var jo gøy. Hun og datteren Ruby ble også beste tospann på samojedsamlinga i 2009 på Merket.

Lille er en stor "mammadalt" og følger meg som en liten skygge. Hun vil helst være der den tobente flokken er og ligger helst i nærheten, skal gjerne ha kos og kommer med labben hvis jeg glemmer det. Hun vil gjerne jobbe uansett hva det gjelder og er god både på søk, trekk og agility. Hun er lett å jobbe med løs og følger meg gjerne.

Hun er utrolig glad og sjarmerer alle...............

2013. Lille er nå snart 11 år. Hun er fortsatt samme typen som hun har vært hele livet, men begynner å bli en gammel dame. Så lenge vi går på bena er det ikke noe problem, hun kan gå i timesvis, men skiturer i full fart begynner å bli slitsomt. Vi får se om vi kan få henne til å sitte i sleden slik som Emma gjorde med stor stolthet, men det er jeg ikke like sikker på at Lille har lyst til (he-he)